MinForening sparer os for en masse tid, og gør det nemt at kommunikere med medlemmer og forældre samt opkræve medlemsbetaling for deltagelse i sociale aktiviteter såsom Natminton.

Dan KaihøjBrabrand Badmintonklub

Vi oplever en megasucces med vores nye forening, ikke mindst takket være MinForening app’en, som folk er ret vilde med.
Det har medført, at vi har besluttet at sænke taksten på vores aktiviteter til vores nu 110 medlemmer. Det er vel egentlig meget pænt, når man havde første aktivitet for mindre end en måneds tid siden.

Jørgen MøllerJump, Dance & Fitness Vestsjælland

“App’en gør, at vi er kommet tættere på hinanden. Det er mere brugervenligt at kommunikere med både forældre, trænere og hjælpere. Mange af de unge brugte jo ikke mail, men alle bruger smartphones.”
“App’en er mindre formel, og det er instant messaging i stedet for one-way kommunikation. Det er mindre grænseoverskridende end at skrive en mail. Jeg ved ikke, hvordan vi skulle have klaret Corona og f.eks. rengøringen uden app’en.”

Morten Rasmussen og Eva Anker LundTuse GF

Vi bruger appen, da vi er en stor forening fordelt på 2 matrikler, hvor alle kan benytte de samme tilbud.

Appen gør, at alle hurtigt og smart kan se alle vores tilbud og melde til og fra.
Alle vores instruktører bruger det til deres planlægning.
Jeg bruger det til fælles beskeder, da det rammer brugeren direkte.
Så alt i alt et fantastisk redskab som sparer en masse tid for os frivillige.

Steen PoulsenHerlev og Gentofte Hospitals sportsforening

For at lette kommunikationen internt i klubben anvender vi MinForening, hvor vi opretter træningspas, konkurrencer, møder og kommunikerer med hinanden. På denne måde kan vi give beskeder til de springere/forældre, der skal have besked vedrørende konkurrencer o.a. Ligeledes kan forældre give beskeder til trænere og bestyrelse uden at indblande hele klubben.
Medlemmer betaler nemt kontingent, konkurrencegebyr, merchandise og andet via MobilePay.

Jacob KnudsgaardLundtofte Trampolinklub

Vores forening laver blomsterudstillinger på forskellige herregårde og slotte. Det er hver gang en arbejdskrævende og kreativ proces.

Derfor bruger vi MinForening til at organisere og koordinere alle vores frivillige. Det sparer os for en masse administrativt arbejde, og selvom de frivillige typisk er af en ældre årgang, så fungerer det rigtig godt med at de tilmelder sig arbejdsdage og opgaver inde i appen.

Johnny HaugaardForeningen for Blomstermandens venner

Nu har vi brugt jeres løsning i et par måneder og er rigtigt glade for den. Vi er en nystartet forening, og hold da op, hvor er jeg (som kasserer) glad for, at vi skiftede over til MinForening. Efter lidt “opstartsknas” med betalingerne, virker det bare! I disse Corona-tider er det i øvrigt helt fantastisk, at vi blot kan sætte max deltagere på vores træninger og så bede medlemmerne melde sig på via app’en ;o)

Christian HoelgaardKrav Maga Jyllinge

Jeg er fitnessinstruktør i en idrætsforening, og har med stor fornøjelse taget MinForening i brug sammen med mine deltagere.
Super platform!! Kæmpe ros for det!! Selv de mest IT-forskrækkede på mine 60+ hold kan hitte rundt i det – og det er stort 🙂

Maria KallesøFitnessinstruktør i Idrætsforening

Vi er meget glade for MinForening. MinForening har i den grad lettet administration og kommunikation i vores klub.
Stor ros til jer.

Jon A. JørgensenFormand, Ulfborg ATV klub

“Det her var lige måden at fange dem på uden de skulle have Facebook, da de kan chatte og skrive med hinanden herinde. Så det er bare nemmere og folk synes det er meget skønnere.”

Stefan OttesenPGU Runners